این نوع محصول به صورت فروش ویژه عمده به خریداران عرضه می شود. کود گوگرد کشاورزی از بهترین کیفیت ممکن به بازار در انواع مختلف توسط شرکت پردیس کود تولید و توزیع میگردد. هم چنین این محصولات ایرانی از بهترین کیفیت برخوردار هستند زیرا برای تولیدکنندگان نظر و انتقاد مشتریان بسیار مهم می باشد.
انواع گوگرد کشاورزی در بازار
امروزه با تنوع زیادی از انواع کود گوگرد کشاورزی در بازار مواجعه هستیم که به انواع آن در این مقاله بصورت مختصر خواهیم پرداخت اگر بخواهیم به صورت کلی و ساده انواع گوگرد کشاورزی را تقسیم بندی کنیم گوگرد کشاورزی را می توان به دو نوع گوگرد تقسیم نمود که عبارتند از:
گوگرد پالایشگاهی:
این گوگرد ازتصفیه گازهای ترش و نیز مشتقات نفتی به دست میآید؛ به رنگ زرد قناری بوده و دارای درصد بالائی از گوگرد به صورت s عنصری میباشد.
نوع گوگرد پالایشگاهی با پایه گازی یکی از بهترین نوع گوگرد استخراج شده می باشد که دارای خلوص بالای گوگرد می باشد و ناخالصی آن تقریبا صفر است. این نوع گوگرد بیشترین تاثیر را برای رشد بهتر گیاهان و کاهش PH خاک رو دارد. و می تواند یک انتخاب عالی برای استفاده درختان باشد.
گوگرد معدنی:
آیا گوگرد معدنی مناسب کشاورزی است؟ این گوگرد به صورت طبیعی در طبیعت موجود و به صورت معدنی می باشد. که دارای مزایا و معایبی می باشد. این نوع گوگرد معمولا با دقت کمتر و و بدون آنالیز استخراج می گردد به همین دلیل دارای آهک، سدیم، گچ، سرب، جیوه و … می باشد که می تواند برای گیاهان و درختان مضر باشد. که این ضرر زیادی را به کشاورزان وارد می کند.
نکته اساسی اینجاست گوگرد معدنی با مشخصاتی که گفته شد با توجه به سولفاته شدن آن در طبیعت و تبدیل شدن به گوگرد S و به SO4 دارای PH اسیدی حدودا ۳% تا ۵٫۵% خواهد بود و این باعث میگردد سرعت اثرگذاری گوگرد بالا رفته و نتایج عالی رو برای کشاورزی به وجود آورد.
تاثیر کود گوگرد بر رشد محصولات کشاورزی
تاثیر کود گوگرد کشاورزی و نقش آن بر رشد درختان و گیاهان چیست؟ گوگرد به عنوان ۴ عنصر مورد نیاز برای رشد هرچه بهتر گیاهان و درختان یکی از بهترین نوع منبه تغذیه می باشد. که در ساخت انواع پروتین، ساخت روغن در گیاه و نیز کلروفیل سازی نقش اساسی رو دارد.
نکته قابل توجه این است که مقلا در درخت پسته مقدار لازم فسفر در برگ حدود ۰٫۱۴ تا ۰٫۱۷ درصد میباشد، در صورتی که باید مقدار گوگرد حدود ۰٫۳ درصد یعنی حدود دو برابر مقدار فسفر باشد. متأسفانه به دلیل غفلت در تأمین گوگرد عمدتاً حدود ۱۰ درصد مقدار لازم استاندارد یعنی ۰٫۰۲ تا ۰٫۰۳ درصد میباشد، که این امر باعث بروز مشکلات زیادی برای درخت پسته گردیده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.