آخرین خبرها

کود مرغی بهتر است یا کود گاوی؟ + خرید و فروش کود مرغی + تولیدکننده کود مرغی فراوری شده

کود مرغی و کود گاوی از بین کودهای حیوانی، پرکاربردترین نوع کود ارگانیک برای کشاورزی می باشند. نوع کود مرغی به دلیل داشتن مواد با ارزشتر نسبت به دیگر کودهای حیوانی یکی از پرفروش ترین کود محسوب میگردد.

کود مرغی در انواع مختلف در بازار فراوری و به فروش میرسید

که میتوان به کود مرغی پلیت شده و غنی شده بصورت کود فشرده در بسته بندی ۲۵ کیلوگرمی اشاره کرد.

علاقمندان به طبیعت و نگهداری گل و گیاه و کسانی که تولید کننده انواع محصولات کشاورزی برای صادرات هستند

و اهمیت بالای به تولیدات باغی و زراعی خود می دهند حتما یکبار از کود مرغی یا گاوی یا هر نوع کود حیوانی دیگر بهره مند شده اند.

ولی ارزش غذایی کود مرغی برای محصولات زراعی و باغی بر هیچ کشاورزی پوشیده نیست

به همین دلیل یکی از بهترین نوع کود مرغی تولید شده توسط کارخانه تولید کننده کود مرغی کود پلیت غنی شده است.

زیرا این کود علاوه بر دارا بودن npk طبیعی عالی از هر نوع میکروب و علف هرز و سرشار از ماده آلی و مغذی برای خاک و گیاه است.

شما می توانند این محصول را به راحتی از طریق وب سایت کارخانه تولید کننده کود مرغی و به صورت غیر حضوری خریده  و حس خوب طبیعت را با آن تجربه کنند.

در ادامه مقاله به فواید کود مرغی؟ و مزایای و معایب کود گاوی و تفاوت این کود مرغی بهتر است یا کود گاوی؟ خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

فواید و مضرات کود مرغی

کود مرغ کمپوست شده منبع آهسته رهاسازی مواد مغذی درشت و ریز مغذی است و به عنوان یک اصلاح کننده خاک عمل می کند.

در مقایسه با سایر کودها، کود مرغی و بستر مربوطه دارای نیتروژن، پتاسیم، فسفر و کلسیم بیشتری هستند و همچنین غنی از مواد آلی هستند.

افزودن مواد آلی به خاک باعث افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک، بهبود هوادهی و زهکشی، کاهش فرسایش، کاهش شسته شدن کود و بهبود ساختار خاک می شود.

علاوه بر این، مواد آلی منبع غذایی برای میکروب‌های خاک فراهم می‌کند که تنوع بیولوژیکی خاک را افزایش می‌دهد

و تجزیه مواد مغذی آلی را به شکل‌هایی که به آسانی در دسترس گیاهان است، تسریع می‌کند.

همه این عوامل می توانند سلامت گیاه را بهبود بخشند.

استفاده از کود و بستر کمپوست نیز می تواند نیاز به کودهای اضافی را کاهش دهد.

طریقه فرآوری کود مرغی

مانند سایر فضولات حیوانی، کود و بستر مرغ ممکن است حاوی عوامل بیماری زا مانند آمونیاک و غیره باشد. برای کاهش خطر برای انسان و حیوانات خانگی، برخورد مناسب و اقدامات احتیاطی ضروری است.

کودهای انباشته شده باید در یک منطقه حفاظت شده که کودکان، حیوانات خانگی و دام دسترسی ندارند نگهداری شود.

قبل از استفاده از کود یا بستر به باغ، باید آن را کمپوست یا پوسانیده کرد.

کمپوست سازی مناسب دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت تا ۱۶۰ درجه فارنهایت تولید می کند که برای از بین بردن بیشتر پاتوژن های انسانی و حیوانی مانند E. coli و سالمونلا کافی است.

پوساندن کود و بستر تنها با ایجاد شرایط رشد نامساعد که باعث از بین رفتن تدریجی آنها به دلیل تغییر در رطوبت،

دما و در دسترس بودن مواد مغذی می شود، جمعیت میکروب های عامل بیماری را کاهش می دهد.

پاتوژن ها به طور فعال با افزایش سن از بین نمی روند، اما در عوض از تولید مثل جلوگیری می کنند که منجر به کاهش آهسته جمعیت می شود.

کود دامی چه کمپوست شده و چه فراوری شده باید حداکثر ۹۰ روز قبل از برداشت محصولات بدون تماس با زمین مانند گوجه فرنگی، خیار و فلفل استفاده شود.

و حداکثر ۱۲۰ روز قبل از برداشت محصولات در تماس با زمین مانند کاهو، توت فرنگی و هویج .

همه چیز در مورد کود گاوی

استفاده از کود گاوی یا فضولات گاوی در باغ یک عمل رایج در بسیاری از مناطق روستایی است. این نوع کود به اندازه بسیاری از انواع دیگر از نظر نیتروژن غنی نیست.

با این حال، سطوح بالای آمونیاک می تواند گیاهان را در زمانی که کود تازه استفاده می شود بسوزاند. از سوی دیگر، کود گاوی کمپوست شده می تواند فواید بی شماری برای باغ داشته باشد.

کود گاو از چه چیزی ساخته شده است؟ کود گاوی اساساً از علف و غلات هضم شده تشکیل شده است.

همچنین دارای مواد آلی بالا و سرشار از مواد مغذی است.

حاوی حدود ۳ درصد نیتروژن، ۲ درصد فسفر و ۱ درصد پتاسیم (۳-۲-۱ NPK) است.

کود گاوی نه تنها یک زباله کشاورزی است، بلکه یک منبع کود آلی نیز محسوب می شود.

استفاده از کود آلی یک عمل عملی برای کاهش تخریب خاک ناشی از استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی است که می تواند بر تنوع باکتریایی و ترکیب جامعه در خاک تأثیر بگذارد.

اگرچه کودها و فصول مختلف بر تنوع و ساختار میکروارگانیسم‌های خاک تأثیر می‌گذارند،

اما استفاده از کود گاوی نه تنها می‌تواند تنوع باکتری‌های خاک را بهبود بخشد،

بلکه به طور مؤثری ساختار جامعه باکتریایی خاک در مزارع چای را تنظیم می‌کند.

بنابراین کوددهی کود گاوی برای کاشت چای مناسب تر است.

علاوه بر این، کود گاوی حاوی سطوح بالایی از آمونیاک و پاتوژن های بالقوه خطرناک است.

به همین دلیل، معمولاً توصیه می شود که قبل از استفاده به عنوان کود گاوی پوسانیده یا کمپوست شود.

کود مرغی بهتر است یا کود گاوی؟

کود مرغ در مقایسه با کودهای کمپوست شده از سایر حیوانات، مزیت بسیار بزرگتری دارد.

به همین دلیل است: کود گوسفندی،

گاوی و سایر کودهای کمپوست شده وزنی حدود ۱% نیتروژن، ۱% فسفر و ۱% پتاسیم دارند.

از طرف دیگر کود مرغ می تواند به ۵% نیتروژن، ۳% فسفر و ۲% پتاسیم برسد.

به عنوان یک امتیاز دیگر، کود مرغ های تخمگذار به لطف فرآیند تولید پوسته تخم مرغ حاوی کلسیم بیشتری از نظر وزنی است.

کلسیم سلول های میوه، شاخساره و ریشه را تقویت می کند تا میوه های سالم تر و خوش طعم تر و آبدارتر شود.

بنابراین برای یک محصول طبیعی، به نظر می رسد

وقتی مقدار کمی کود مرغی کمپوست شده را روی ریشه درختان میوه پخش می کنید،

چیزهای زیادی برای به دست آوردن و کم از دست دادن دارید.

پس با یک تحلیل سر انگشتی می توان به مزایای عالی کود مرغی نسبت به دیگر کودهای دامی و حیوانی پی برد.

خرید و فروش از تولیدکنندگان کود مرغی فراوری شده

تولید کود مرغی فراوری شده نیاز به تبحر و تخصص دارد تولید کنندگان پلیت مرغی در تلاش بوده اند

که محصولی را تولید کنند که ضمن ارزان بودن و داشتن کیفیت بالا بتواند به راحتی پاسخگوی نیاز مصرف کننده باشد.

به دلیل وجود محصولات بی کیفیت در بازار توصیه ما به شما این است

که این محصول را از افراد و یا مراکز قابل اعتماد و حدالمکان از کارخانه تولید کننده بصورت مستقیم تهیه کنید

تا دچار خسارت و ضرر زیان نشوید.

بهتر است که در زمان و هزینه های خود صرفه جویی کرده

و این محصول را اینترنتی و از طریق وب سایت کارخانه تولید کننده کود پلیت مرغی سفارش دهید،

شما همچنین می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید و کلیه سوالات خود را از آنها بپرسید

و همکاران ما حاضرند کلیه اطلاعات و تجربیات خود را در اختیار شما قرار دهند

تا میزان آگاهی شما از محصول افزایش یابد و بتوانید یک انتخاب درجه یک و درست داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *